Over ons

Over ons

Sinds 29 september 2012 zijn wij actief in Groesbeek. Dit is tevens de naamdag van Sint Michael, de beschermheilige van het onrecht en tegen 't kwaad. Samen met onze 30 vrijwilligers zetten wij ons in voor diverse goede doelen zoals de voedselbank.
Momenteel zijn we op zoek naar versterking van ons team op de doordeweekse dagen,dit is voor alle voorkomende werkzaamheden  interesse kom gerust even langs 

Na onze start in 2012 groeiden wij al snel uit ons pand aan de Cranenburgsestraat. Een jaar later zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe locatie en in januari 2014 namen wij intrek in ons huidige pand aan de Industrieweg.

In onze ruime en overzichtelijke winkel vindt u een selectie van allerlei spulletjes zoals servies, pannen, beeldjes, tafels, stoelen, bankstellen en zelfs bedden. De opbrengst van de winkel gaat naar diverse goede doelen in de gemeente Berg en Dal:

  • Op nummer 1 staat bij ons altijd de voedselbank. Er worden wekelijks boodschappen gehaald voor mensen die het minder hebben en hiervoor aangewezen zijn op de voedselbank. Denk hierbij aan verse groente en fruit en huishoudelijke artikelen.
  • Kaartjes voor Stichting Kindervakantiewerk Groesbeek. Deze kaartjes zijn bedoeld voor gezinnen met kinderen die afhankelijk zijn van de voedselbank en die dit anders niet kunnen betalen.

  • Kapel Karl Leisner Mariendaal
  • Canadese begraafplaats
  • Lichtjesavond Jonkerbos

Daarnaast verzamelen we kleding in voor stichting SAM (kledingcontainer), oude mobile telefoons en inkt cartridges voor Kika en diverse spaarpunten van onder andere koffie die we weer inleveren voor pakken koffie voor de voedselbank. Hiervoor vindt u aparte bakken in de winkel.